Ren tvätt till dörren

Snart är det möjligt för dig att boka kemtvätt och tvättjänster med få enkla knapptryck. Vi hämtar och lämnar till din dörr inom 24 timmar! Betala med kort eller faktura direkt i datorn, mobilen eller surfplattan!

Skriv upp dig och få rabatt vid lanseringen!

Följ oss gärna i sociala medier

Om LaundryOnline.se - tvätt och kemtvätt

Efter ett framgångsrikt 2016 rustar vi upp och finslipar vår tjänst. På LaundryOnline.se kan du inom snar framtid enkelt boka tjänster inom tvätt. Allt ifrån kemtvätt till vardagstvätt. Vi vet hur svårt det kan vara att få ihop vardagen när man har mycket tvätt men ont om tid och ork. Vi erbjuder hela processen från upphämtning av din tvätt till att leverera den ren ända fram till dörren.

Vi vattentvättar och kemtvättar skjortor, finbyxor, kavajer, kostymer, kappor, jackor och vardagstvätt. Du läste rätt, din vardagstvätt också! Vi tvättar allt du har i tvättkorgen och levererar finkläder torkade, strykta och hängda på galge, vardagstvätten torkad och vikt till perfektion så att du slipper bomma en hel söndag med tråkig tvättid.

Genom att välja LaundryOnline.se får du mer tid till annat viktigt och skoj, garanterat skönare vardag och en oförglömlig tvättupplevelse + superrena kläder, allt med få enkla klick!

Loading...